Deprecated: str_replace(): Passing null to parameter #3 ($subject) of type array|string is deprecated in /customers/1/8/2/tvaparskor.com/httpd.www/wp-includes/rewrite.php on line 500 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/1/8/2/tvaparskor.com/httpd.www/wp-includes/rewrite.php:500) in /customers/1/8/2/tvaparskor.com/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/1/8/2/tvaparskor.com/httpd.www/wp-includes/rewrite.php:500) in /customers/1/8/2/tvaparskor.com/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Packa smått och praktiskt. – Två Par Skor

Packa smått och praktiskt.

Detta att ”packa smått och praktiskt” skulle man kunna skriva en hel avhandling om.
Vi vill varken koka, diska eller bära onödigt mycket. Därför har vi en liten Jetboil (8dl) och all mat tillagas i varsin förslutbar påse. Det är den frystorkade Adventures Food påsen från middagen som vi återanvänder till följande dags grötblandning och soppa. All mat har vi packat i portion/dag. Bara att fylla den urskjölda AF påsen med ny blandning. Hälla på varmt vatten, röra om, förslut och låt dra en stund. Voilà ! Så har man en varm, välsmakande och mättande morgongröt. En liten ihopvikbar mugg (minne från Svalbard) tänker vi dock ta med. Den kan ju vara bra att ha varje gång man passerar rinnande vatten, där vi även fyller på våra 1 liters Nalgene vattenflaskor. Den lilla koppen är inte till för svenskt fika. Ty kaffe har vi slutat att dricka bara för att det går att vara utan!

 

Däremot har vi inte sågat av tandborstskaftet…än!

Nina

På tal om tandvård har jag här på nätet läst mångas packlistor. Och tandtråd verkar vara en viktig ”småsak” som ska vara med på en fjällsommar. Vi tänker strunta i tandtråden. Istället återanvänder vi energikakornas emballage. En bit plastfolie är nämligen en suverän tandputsare!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.