Deprecated: str_replace(): Passing null to parameter #3 ($subject) of type array|string is deprecated in /customers/1/8/2/tvaparskor.com/httpd.www/wp-includes/rewrite.php on line 500 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/1/8/2/tvaparskor.com/httpd.www/wp-includes/rewrite.php:500) in /customers/1/8/2/tvaparskor.com/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/1/8/2/tvaparskor.com/httpd.www/wp-includes/rewrite.php:500) in /customers/1/8/2/tvaparskor.com/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Vem är vi i skorna? – Två Par Skor

Vem är vi i skorna?

ninaofrits

Vem är vi i skorna?
Paret som går i dessa skor heter Nina och Frits Olaussen. Vi är bosatta i Nykarleby, den finlandssvenska småstaden ute vid Finlands västra kust. Vi har under åren dragit ut på äventyr där vi utmanar både kroppen och knoppen. Oftast ingår en naturupplevelse.

Fjellørret

Och ingen sommar utan fjäll, fjord och fisk!

Nina är flickan från Sjömans som redan i barnaåren fick skorna fulla med spring, uteliv och hantverk. Till vardags jobbar jag som sysselsättningsledare på Lövögården. En dagverksamhet för personer med funktionsnedsättning där natur- och miljötänket genomsyrar verksamheten.

Våra äventyr börjar ofta med att jag kastar ut en flummig ide som ingen av oss egentligen tycker är vettig     … just då!

Frits är jag med fädernerötterna i Nordnorge, därför är mina skor fulla med fjäll och fjord. Även den österbottniska slätten, där jag föddes och växte upp, har gett mig många fina naturupplevelser. I jobbet som lärare på Base Camp, Kronoby folkhögskola, får jag vara med och fylla tonåringarnas ”skor”.

 Om det är Nina som kommer med den flummiga iden, så är det oftast jag som ger den liv… och plötsligt har vi ett äventyr på gång!

4 svar på ”Vem är vi i skorna?”

  1. Hej på er
    Hoppas ni fick en god natts sömn på vandrarhemmet och att ni hann torka kläderna. Stort lycka till på er fortsatta vandring, ska hålla ögonen på er:-)
    Joachim i Ramundberget

  2. Va ni är duktiga, igen! Jag var vid Treriksröset i måndags. Det står där gul och fin o väntar på er! Go fortsättning!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.