Deprecated: str_replace(): Passing null to parameter #3 ($subject) of type array|string is deprecated in /customers/1/8/2/tvaparskor.com/httpd.www/wp-includes/rewrite.php on line 500 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/1/8/2/tvaparskor.com/httpd.www/wp-includes/rewrite.php:500) in /customers/1/8/2/tvaparskor.com/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/1/8/2/tvaparskor.com/httpd.www/wp-includes/rewrite.php:500) in /customers/1/8/2/tvaparskor.com/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Nya tag. – Två Par Skor

Nya tag.

Dag31
Morgon i Joeström. Får sitta och äta morgongröten vid ett köksbord. Packar ihop och iväg. Det är mulet och varmt. Det har regnat i natt så luften är frisk. Perfekt väder. Inte en insekt så långt ögat når. Inte en bil heller. Det är riktigt skönt att vandra längs vägen. Då vi kommer till stigen som går över Joefjäll till Hemavan hinner vi gå förbi. Då vi märker att vi missat stigen struntar vi bara i det. Lika bra att gå på. Det går ju bra här på vägen. Onödigt att väta ner byxorna i vått gräs och ris. En stund senare börjar det regna. På med skaljacka. Framme vägskälet vid E12an regnar det så häftigt att vi stannar en stund på en ledig stugveranda och väntar på bättre väder. Vi har ju bara 9 km kvar och gott om tid. Sedan går vi sista biten under uppklarnande himmel. Vid simhallen ligger Fjällcentret där vi ska vila. Här har jag också varit några gånger med Base Camp. Skönt att vara ”hemma”. Vi checkar in, får vårt depåpaket och går upp till köpcentret för att äta. Vi får reda på att en annan Gröna bandare Samuel är här. Honom vill vi gärna träffa. Vi har ju läst hans blogg och sett hans fotspår. Det blir en trevligt träff. Om man vandrat 70 mil i nästan samma skospår har man mycket att tala om. Han skulle iväg redan samma kväll för att ”komma iväg”. Vi slöade resten av kvällen.
Dag32
Gjorde vi INGENTING. En tur till köpcentret, inhandlade nytt liggunderlag, åt och vilade.

Nu är det morgon dag 33. Nu blir det morgonmål och sedan börjar nästa etapp med Kungsleden. Ska bli spännande att se vad den har att bjuda på. Tack för att ni läser och tack för kommentarer. Det gör verkligen skillnad. Att veta att det är någon annan som bryr sig. Att vi inte bara travar på i tomma intet. Vi hörs.
Frits

8 svar på ”Nya tag.”

  1. Frits o Nina ! Vi bryr oss,vi läser o vi prickar oåv på kartan. På tal om jofjället så var vi där för över 10 år sedan när vi firade Midsommar i Tärnaby. Mycket blomster. Vi hann också med Gurkfjället o tite till innan vi for vidare till Mo i Rana o Svartisen!

  2. Vi läser allt ni skriver, och vår beundran är stor över era prestationer, där vi sitter still i vår Gåsenstuga 🙂

  3. Ni är jätteduktiga! Jag följer era fotspår och allt ni skriver. Jag skickar massor med styrke och ”puscha på” hälsningar. Lotta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.