Deprecated: str_replace(): Passing null to parameter #3 ($subject) of type array|string is deprecated in /customers/1/8/2/tvaparskor.com/httpd.www/wp-includes/rewrite.php on line 500 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/1/8/2/tvaparskor.com/httpd.www/wp-includes/rewrite.php:500) in /customers/1/8/2/tvaparskor.com/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/1/8/2/tvaparskor.com/httpd.www/wp-includes/rewrite.php:500) in /customers/1/8/2/tvaparskor.com/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Garmin Fénix 2 – Två Par Skor

Garmin Fénix 2

Det blev en resa till MySports efter jobbet i dag. Jag fick meddelande om att GPS klockan hade kommit in och vi åkte iväg för att hämta den så fort vi hade möjlighet. Eller rättare sagt JAG åkte och Nina följde med.
Det är något fascinerande med kombinationen teknik och män. Om kvinnor köper en teknisk pryl så är det för att använda den till det de behöver den till. Män köper teknik med passion. De flesta män gör det. Eller, åtminstone gör män det oftare än kvinnor. Jag har inga vetenskapliga belägg för att det är så, men det är mycket sällan man ser kvinnor lägga upp s.k. ”Unboxing videos” på nätet. Ni som sett dem vet vad jag menar. Unga (och gamla) män som vördnadsfullt öppnar emballaget till diverse tekniska prylar. Ibland verkar dessa videos nästan osedligt passionerade.

Nå, nu har jag min Garmin Fénix 2 här. Jag behöver den och kommer att använda den till det som den är tänkt att användas till. Men det är nästan så att jag skulle ha lust att lägga upp en ”unboxing video…”! Nu får det räcka med en stillbild. Jag återkommer med omdöme när vi hunnit ut i skogen på en testrunda.

Garmin

Frits.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.