En dikt i Lappjordhytta, Norge.

De som har fölt hva livet blant tinderne er,
eller kan vare for et menneske,
behöver ikke lese om det.
Og de som aldri har fölt det,
vil så alikevel ikke forstå.

6 svar på ”En dikt i Lappjordhytta, Norge.”

  1. Nu har ni följt vad livet bland tinderne er och vad det kan vara för en människa. En lång fotvandring genom fjällvärlden är snart genomförd och det med verklig bravur. Vad har det då gjort och varit för er? Vad tänker och känner man dessa sista dagar? Jag kan bara tänka mig att det måste vara en omvälvande känsla ni har inom er nu. Själv har jag blivit tårögd flera gånger när jag följt er under vandringens gång. Vaa ni har gjort detta BRAAA!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.