Deprecated: str_replace(): Passing null to parameter #3 ($subject) of type array|string is deprecated in /customers/1/8/2/tvaparskor.com/httpd.www/wp-includes/rewrite.php on line 500 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/1/8/2/tvaparskor.com/httpd.www/wp-includes/rewrite.php:500) in /customers/1/8/2/tvaparskor.com/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/1/8/2/tvaparskor.com/httpd.www/wp-includes/rewrite.php:500) in /customers/1/8/2/tvaparskor.com/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Dag 62 på vår fjällsommar. Klockan är 12.00 svensk tid och vi är framme vid den fula, gula klumpen som visar att vi nått vårt mål. Treriksröset! – Två Par Skor

Dag 62 på vår fjällsommar. Klockan är 12.00 svensk tid och vi är framme vid den fula, gula klumpen som visar att vi nått vårt mål. Treriksröset!

20140816-142041-51641959.jpg

21 svar på ”Dag 62 på vår fjällsommar. Klockan är 12.00 svensk tid och vi är framme vid den fula, gula klumpen som visar att vi nått vårt mål. Treriksröset!”

  1. Tack. Så synd att vi inte träffades. Vi gick faktiskt ett tag och fantiserade om att någon bekant skulle dyka upp ”i spåret”.

 1. Grattis till målgången och vilken tuff prestation ni gjort! Ps! Vi var nära att träffas i Abisko men flickan i receptionen trodde inte att ni kommit dit ännu när jag fråga efter er den 8:e på morgon.

 2. Ett stort GRATTIS!
  Vi har precis kommit till Abisko och står inför sista etappen.
  Vi är väldig glad för ert skull och hoppas att vi också klarar sista biten!
  Vi ses i Stockholm!
  Melanie och Sebastian på väg till Treriksröset

  1. Tackar!
   Njut nu av god mat och vila i Abisko och sen är det bara resten kvar. Hoppas att ni får ett bra avslut med vackert väder i den norska vildmarken.
   Nina och Frits som sitter hemma i soffan och väntar på att brödbaket ska bli klar i ugnen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.